Close

Indslag til privat julefrokost

Underholdning til privat julefrokost – 3 sjove ideer

Der findes adskillelige former for underholdning, der egner sig til en privat julefrokost. De mange muligheder medfører dog, at det kan være vanskeligt at vælge. Omvendt garanterer det selvfølgelig også, at du kan finde en ideel form for underholdning til din private julefrokost.

Er du i tvivl om, hvad det skal være, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig tre forslag til underholdning til en privat julefrokost. Blandt de tre forslag, der er at finde herunder, er der garanteret også noget, der appellerer til dig.

Sjove indslag og ideer til privat julefrokost

1. Tip en 13’er

Tip en 13’er er en leg, der aldrig går af mode. Tværtimod vil den altid være populær. I og med, at der er tale om en julefrokost, er det naturligvis oplagt, at den laves med afsæt i spørgsmål om jul. Andre vælger dog at lave en Tip en 13’er, der handler om festens deltagere.

I og med, at der er dig selv, der laver denne Tip en 13’er, er det også op til dig selv, hvad den skal handle om. Det anbefales dog, at du vælger en af de to førnævnte løsninger, hvis den bruges til en julefrokost.

2. Mus med shots

Mus er bestemt også en leg, som de fleste kender. Det er nemlig en leg, de fleste har leget i skolen. Dengang var det dog med pebernødder – denne gang skal det være med shots. Det vil – uden tvivl – være en leg, der er med til at sætte lidt tempo på julefrokosten.

Det kræver dog, at man har et skakbræt eller er villig til at lave et selv. Det skal nemlig bruges til legen. Dertil er det også nødvendigt med en række shotglas. Har du styr på dette, skal du blot spille mus, som du kender det – eneste forskel er, at pebernødderne er skiftet ud med shots.

3. Grimmeste julesweater-konkurrence

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er alle julesweatre, der er lige kønne. Nogle af dem er tilmed direkte grimme. Derfor er det oplagt at afholde en konkurrence blandt gæsterne om, hvem der kan iføre sig den grimmeste julesweater – købt eller hjemmelavet.

Idéen med en sådan konkurrence er naturligvis, at der skal være en præmie til vinderen – ellers er der ikke meget pointe i en konkurrence. Det behøver dog ikke at være en stor præmie, da det for de fleste i lige så høj grad er en ære at vinde.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find flere julefrokost tips og ideer

Sjove julefrokost sange

Sjove julefrokost sange – Hvorfor er det godt med gode julefrokost sange? Der findes et bredt spektrum af forskellige muligheder, hvis du ønsker at sætte

Tip en 13er til julefrokost

Tip en 13’er julefrokost – Idéer og spørgsmål Der findes mange lege og festlige indslag, der egner sig fint til julefrokoster. En af disse er

Indslag til privat julefrokost

Underholdning til privat julefrokost – 3 sjove ideer Der findes adskillelige former for underholdning, der egner sig til en privat julefrokost. De mange muligheder medfører

Underholdning til firmajulefrokost

Underholdning til firmajulefrokost – 3 sjove ideer Der findes mange former for underholdning, der egner sig til firmajulefrokosten. Det er selvfølgelig en fordel, da det