Close

Underholdning til firmajulefrokost

Underholdning til firmajulefrokost – 3 sjove ideer

Der findes mange former for underholdning, der egner sig til firmajulefrokosten. Det er selvfølgelig en fordel, da det garanterer, at du også finder noget, der passer til jeres julefrokost. Omvendt kan det dog være svært at vælge, da antallet af muligheder er nærmest uendeligt.

Er du i tvivl om dine muligheder i denne sammenhæng, er du kommet til det rette sted. Her på siden bliver du nemlig præsenteret for tre sjove idéer. Blandt disse idéer er der sandsynligvis også noget, der appellerer til jer og jeres firmajulefrokost, uanset hvilken type fest, der er tale om.

Indslag og sjov til firmajulefrokosten

1. Book en tryllekunstner

Der bør ikke herske tvivl om, at deltagerne til firmajulefrokosterne næppe vil forvente, at de skal opleve et show fra en tryllekunstner. Hvis du vil være sikker på, at du får overrasket festdeltagerne, er dette en oplagt måde at gøre det på.

De fleste tryllekunstnere er i stand til at tilpasse deres show til både fest og publikum. Er der tale om en julefrokost, så vil showet blive tilpasset hertil. Dertil er der også mange tryllekunstnere, der er dygtige til at involvere publikum, hvilket blot er med til at gøre et sådant show endnu sjovere.

2. Julequiz i hold med præmier

Pointen med en julequiz er, at den skal indeholde spørgsmål om jul. Er der tale om en større julefrokost, er det oplagt at dele deltagerne op i hold. For at sikre, at folk tager quizzen seriøst og lever sig mere ind i det, bør du investere i en række præmier, der kan deles ud – fx til top-3.

Det er naturligvis en nødvendighed, at du arrangerer en række spørgsmål, der kan bruges til quizzen. Desuden skal du også bruge et system, der gør det let at afholde quizzen. I denne forbindelse anbefales det at bruge et system såsom Kahoot.

3. Ugly sweater-konkurrence

Det er ikke alle julesweatre, der er lige kønne. Det er der næppe nogen, der er i tvivl om. Der findes dog nogen, der er grimmere end andre. Derfor er det oplagt at bede alle deltagere om at iføre sig en julesweater, så de kan afholdes en såkaldt ugly sweater-konkurrence.

Der er naturligvis mange, der vil gå op i konkurrencen, hvilket vil resultere i, at mange giver sig i kast med at lave deres helt egen julesweater. På lige fod med quizzen, er det også oplagt, at du investerer i en række præmier, der kan gives til vinderne af konkurrencen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find flere julefrokost tips og ideer

Sjove julefrokost sange

Sjove julefrokost sange – Hvorfor er det godt med gode julefrokost sange? Der findes et bredt spektrum af forskellige muligheder, hvis du ønsker at sætte

Tip en 13er til julefrokost

Tip en 13’er julefrokost – Idéer og spørgsmål Der findes mange lege og festlige indslag, der egner sig fint til julefrokoster. En af disse er

Indslag til privat julefrokost

Underholdning til privat julefrokost – 3 sjove ideer Der findes adskillelige former for underholdning, der egner sig til en privat julefrokost. De mange muligheder medfører

Underholdning til firmajulefrokost

Underholdning til firmajulefrokost – 3 sjove ideer Der findes mange former for underholdning, der egner sig til firmajulefrokosten. Det er selvfølgelig en fordel, da det