Close

Lege til julefrokost

Lege til julefrokost – 3 sjove

Der findes mange sjove lege, der egner sig til en julefrokost. Der er dog forskel på, hvad folk mener egner sig til netop deres julefrokost. Det skyldes, at der er stor forskel på de forskellige julefrokoster. De adskiller sig nemlig på baggrund af et væld af forskellige parametre.

Er du i tvivl om, hvilke lege, der egner sig til en julefrokost? I så fald er du kommet til det rette sted. Her på siden præsenteres du nemlig for et lille udpluk af lege, som du kan lade dig inspirere af.

Sjove lege til julefrokosten

1. Pakkeleg

Pakkeleg er ikke til at komme udenom. Det er et ideelt valg, da det er en leg, alle kender. Dertil er det også en leg, der egner sig til alle fester. Desuden er der rig mulighed for at lave din egen variation af pakkelegen, hvis du føler, at den traditionelle leg er en tand for gængs.

I denne forbindelse er det dog vigtigt, at du forbereder dig i god tid. Det gør sig gældende, hvad enten du har i sinde at stå for alle gaver, eller du vil bede dine gæster om at medbringe egne gaver.

2. Julequiz

Her er der også tale om en relativt simpel leg, som de fleste kender. Derfor er det også et nemt valg, der er egnet til alle, der ønsket at arrangere en leg eller et festligt indslag, uden at det er for krævende. Der vil nemlig næppe være nogen, der er i tvivl om, hvordan en sådan quiz foregår.

Hele idéen med en julequiz er, at den skal indeholde julerelaterede spørgsmål. Derfor skal du selvfølgelige bruge en rum tid på at forberede spørgsmålene. Det er oplagt, at du benytter dig af Kahoot til at lave selve quizzen, da det gør det markant lettere.

3. Julemusik-banko

Banko er en leg, som de fleste kender. Det er dog ikke alle, der ved, at man faktisk kan lave sine egne plader til spillet. Der findes flere generatorer på nettet, der kan bruges i denne sammenhæng. Derfor er det oplagt, at du får lavet en række plader med julesange.

I stedet for blot at læse sangene op, skal de selvfølgelig afspilles. Derfor skal man også kende til de enkelte sange, hvis man skal kunne krydse dem af. Det er endnu et aspekt, der er med til at adskille julemusik-banko fra almindelig banko. Derfor vil det også passe bedre ind ved en julefrokost.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find flere julefrokost tips og ideer

Sjove julefrokost sange

Sjove julefrokost sange – Hvorfor er det godt med gode julefrokost sange? Der findes et bredt spektrum af forskellige muligheder, hvis du ønsker at sætte

Tip en 13er til julefrokost

Tip en 13’er julefrokost – Idéer og spørgsmål Der findes mange lege og festlige indslag, der egner sig fint til julefrokoster. En af disse er

Indslag til privat julefrokost

Underholdning til privat julefrokost – 3 sjove ideer Der findes adskillelige former for underholdning, der egner sig til en privat julefrokost. De mange muligheder medfører

Underholdning til firmajulefrokost

Underholdning til firmajulefrokost – 3 sjove ideer Der findes mange former for underholdning, der egner sig til firmajulefrokosten. Det er selvfølgelig en fordel, da det